WELKOM BIJ BEAUTIFITY

 

 

Even een voorstelronde....mijn naam is Angelique Pelle en woon met mijn partner en dochter in Zoetermeer.

Inmiddels al weer aardig wat jaren ervaring in het beautyvak.

Ooit begonnen in een kliniek in Zoetermeer, toen overgestapt naar een kleinere schoonheidssalon waar ik bij beide veel ervaring heb opgedaan.

Na een aantal jaar de stap genomen om als zelfstandig ondernemer te beginnen met een salon aan huis. Dit groeide zo snel dat ik verhuisde naar de Dorpsstraat in Zoetermeer waar ik een schoonheidssalon, nagelstudio en kapsalon opende, wat uitgroeide tot een goed lopend bedrijf waar ik met veel passie en plezier heb gewerkt.

In de Beauty Lounge was het aanbod erg uitgebreid een voorbeeld van de behandelingen waren schoonheidsbehandelingen, massagesalon, pedicure, voetreflextherapie,  nagelstudio waaronder opleidingen, kapsalon, permanente make up, tatoeëren, tanden bleken, spray tan cabine, visagie, zonnebanken en cosmetische behandelingen zoals botox en fillers. In deze periode een hoop specialisaties behaald wat mijn ervaring alleen maar uitgebreider maakte. Een geweldige tijd beleefd in deze salon waar ik na een aantal jaren helaas afstand van moest doen vanwege privé omstandigheden.

In de tussentijd ben ik er even tussen uit geweest om de volledige zorg aan mijn dochtertje te besteden wat ik met alle liefde heb gedaan. Maar ja ook dit kleine meisje werd al snel groot en is inmiddels een prachtige jongedame.

Vanaf 2019 ben ik weer begonnen met tatoeëren en ben daar verder in opgeleid om diverse stylen te tattoeëren. Totdat corona uitbrak en we helaas allemaal thuis zaten.

Na de corona uitbraak ben ik meer dan 2 jaar werkzaam geweest op een sportschool in Zoetermeer waar zich ook een beautysalon bevindt. Mijn dagelijkse werk bestond dan ook uit het geven van lessen zoals circuittraining, cardioworkouts, easy steps en personal training. In de beautysalon gaf ik diverse schoonheidsbehandelingen en massages. 

Maar met meer dan 20 jaar ervaring in de beautywereld wil ik mijn liefde en passie weer helemaal op gaan pakken en heb ik besloten op zzp basis voor mezelf te gaan werken op de sportsschool , waar ik voornamelijk diverse beautybehandelingen uit zal voeren.

Hopelijk zie ik u binnenkort voor een behandeling of training !