VISAGIE / HAARSTYLING

Heeft u een feestje, bruiloft, verjaardag of wilt u gewoon eens wat anders proberen met make up om inspiratie op te doen.....bij Beautifity bent u dan van harte welkom. Van een simpele dag make up tot aan glamour u zegt het maar en bezorgen u een prachtige look. Ook kan er gezorgd worden voor een prachtig kapsel laat het mooi krullen, stylen of mooi opsteken. Bij de kapsels zitten producten zoals haarlak, gel, speldjes en elastiekjes inbegrepen. Mocht u haaraccesoires in uw haar willen laten bewerken zoals trouwaccesoires, sieraden of bloemen dan kunt u zelf uw gewenste haaraccesoires meenemen. Heeft u of wilt u binnenkort een fotoshoot laten doen ook dan kan Beautifity u helpen om verschillende stylen en creaties te maken. Prijzen en datum zijn in overleg. Wilt u graag eens een fotoshoot laten maken van uzelf maar weet u geen geschikte fotograaf ik help u daar graag mee verder en kan u naar een aantal fotografen waar ik meermaals mee samengewerkt heb doorverwijzen om zo een geweldige ervaring en shoot neer te zetten. Gaat u binnenkort trouwen van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Bruids make up en en bruidskapsel blijft geweldig om te doen en assisteer jullie graag op een van jullie mooiste dagen in jullie leven. En wat helemaal fijn is dat ik gewoon bij u aan huis kom u hoeft de deur niet uit en u wordt in alle rust opgemaakt en eventueel uw haar gedaan. Dit is zowel voor de proef en de grote dag zelf mogelijk wel zo handig. Binnen zoetermeer zijn er geen extra kosten aan verbonden mocht u buiten zoetermeer vallen komt er een kleine toeslag bij deze is in overleg.

U heeft keuze uit de volgende behandelingen :

 

DAG MAKE UP

Dag make-up heeft als doel jouw mooie gezichtskenmerken te benadrukken op een natuurlijke wijze. De make up is subtiel, licht en er wordt met natuurlijke kleuren gewerkt.

AVOND MAKE UP

Avond make up is wat uitdagender dan een dag make up. Het is kleurrijker en de accenten zijn vrolijker, uitdagender en feestelijker. Bij een avond make up wordt er rekening gehouden met het licht aspect. 

GLAMOUR / SHOOT MAKE UP

Glamour of shoot make up is een make up waar veel kleuren , diepe tinten, glitters of andere materialen gebruikt worden. Vooral bij de shoot make up wordt rekening gehouden met lichtinval, lampen, flitsers en vooral de warmte die de lampen afgeven.

PROEF BRUIDS MAKE UP 

BRUIDS MAKE UP

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. De bruids make up wordt geheel naar jouw wensen aangepast. Het is belangrijk dat jij je goed voelt op deze mooie dag en ik zorg ervoor dat jij kunt stralen zonder na te hoeven denken over je make up. En het fijne is dat ik gewoon bij jou thuis kom en je in alle rust de dag kunt beginnen.

PROEF BRUIDSKAPSEL

BRUIDSKAPSEL

Bij de bruidskapsel maak ik een mooie creatie passend bij uw jurk en make up. Er is van alles mogelijk. Speldjes lak ed. zit inbegrepen. Mocht u bloemen, kralen of andere accesoires in het haar aangebracht willen hebben kunt u dit zelf bestellen.