MASSAGE

Niks is zo ontspannen als een heerlijke massage, de geur in de behandelruimte, de aanraking, de warmte, het losmaken van de spieren en het bevorderen van de doorbloeding maken allemaal deel uit van de massage. Alleen dat momentje voor jezelf geeft je al een ware opkikker en beautifity vindt dat iedereen zo'n momentje waard is. De hele dag door zijn we druk bezig met van alles en nog wat .....werken, huishouden, kinderen en ga zo maar door, dat zijn een hoop stressmomenten. Door massage gaat uw hartslag naar beneden en geeft u uzelf even rust zodat uw lichaam op kan laden en kan herstellen. Het effect van massage is het vrijkomen van endorfine en oxytocine in het lichaam. Het regelmatig nemen van een massage heeft een langdurig positief effect op ontspanning van lichaam en geest, balans van de hormoonhuishouding, nachtrust en fysieke gesteldheid.

U heeft keuze uit de volgende massage's :

 

HOT STONE MASSAGE 25 MINUTEN : Deze massage is enorm populair vanwege het vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hot stone worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen,  de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

ONTSPANNINGSMASSAGE 25 MINUTEN : Deze massage is een rustige en zachte massage en bestemd voor diegene die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning.

DEEP MUSCLE MASSAGE 25 MINUTEN :  Deze massage is een krachtige massage waarbij spieren goed losgemaakt worden en er gericht gemasseerd wordt op het bindweefsel rondom uw spieren.

COMBI MASSAGE VAN HOT STONE EN ONTSPANNING 45 MINUTEN 

VOETREFLEXMASSAGE 25 MINUTEN : Voetreflexmassage is een vorm van massage die gericht is op het verlichten van spanning,  pijn en klachten in je lichaam via je voeten.
Er wordt met de handen druk uitgeoefend op specifieke drukpunten in de voet.
De energiestroom van het lichaam neemt door deze massagetechniek toe.
Hierdoor kun je na de massage tintelingen in het lichaam ervaren.