BEHANDELINGEN

Bij beautifity kunt u terecht voor diverse behandelingen.Bij alle behandelingen worden de producten zo zorgvuldig mogelijk op uw huidtype afgestemd.

Bij alle gezichtsbehandelingen vindt vooraf een korte huidanalyse plaats.

Mocht u onder behandeling staan van een dermatoloog, medicijnen gebruiken, zwanger zijn , onlangs plastische chirurgie of cosmetische behandelingen heeft laten doen vragen wij dit vooraf te melden bij het maken van een afspraak zodat u het juiste advies krijgt en de juiste behandeling.

Over cosmetica worden helaas nog veel sprookjes verteld. Sprookjes die met grote stelligheid handig inspelen op de wens om er eeuwig jong uit te blijven zien. Ik vindt het belangrijk realistisch te blijven, jeugdigheid valt niet met een potje creme te restaureren. Om de huid gezond en vitaal te houden heb je cosmetica nodig die de huid geavanceerde voeding en bouwstoffen geeft en helpen het herstellend vermogen van de huid stimuleren. 

Daarom gebruik ik de producten van webecos zij gebruiken niets dat overbodig is. Want waarom zou je aan cosmetica ingrediënten toevoegen die niets toevoegen?!

De actieve ingrediënten zijn vrijwel uitsluitend afkomstig uit natuurlijke bronnen en zijn hypoallergeen.